Dissabte que ve 21 de maig al Primer Festival de les Abelles que es durà a terme en la Plaça de Sant Jordi des de les 11.00 hores. Aquest festival aquesta sent impulsat per l’Ajuntament de San José i organitzat per diverses associacions, entre elles l’Aliança per l’aigua.


El motiu del festival és sensibilitzar a la població sobre la importància de les espècies polinizadoras, que contribueixen a l’equilibri i salut del medi ambient.
Al llarg del dia, hi haurà activitats lúdiques i educatives, relacionades amb els productes que obtenim a través del treball de les abelles. Els nens podran fer veles i pintar ruscos buits, així com gaudir d’una performance d’abelles. A més, durant tota la jornada, podrem adoptar una abella (els fons recaptats de l’adopció d’abelles aniran destinats al Projecte de recuperació de l’abella Eivissenca).


A les 14.30 hores, podrem gaudir d’una deliciosa paella solidària elaborada amb productes locals (els fons que es recaptin seran a beneficis de l’Associació de Pares de Nens amb Discapacitat d’Eivissa i Formentera ASPANADIF i a la Fundació Deixalles).
Els esperem.

Comparteix