El dissabte 3 de juny, amb motiu del “Dia Mundial del Medi Ambient”, l’ajuntament de Santa Eulalia va organitzar per tercer any consecutiu la seva fira dedicada a la sostenibilitat, el principal propòsit de la qual a conscienciar a la ciutadania sobre les diverses problemàtiques mediambientals que existeixen actualment i les organitzacions d’Eivissa públiques i privades que es dediquen a la conservació i protecció de la nostra illa.

L’Aliança per l’Aigua, reconeix l’esforç de l’ajuntament per donar a conèixer les diferents solucions que es frecen en aquesta firo de medi ambient per a afrontar els reptes de la problemàtica ambiental. Enguany l’estand de l’Aliança, va estar dedicat al nostre Programa Educatiu “L’aigua a l’escola”, on vam poder veure els resultats de diferents activitats dutes a terme al llarg del cicle escolar 2022-2023, en els diferents centres, el material exposat constava de: una maqueta d’aqüífer, elaborada per alumnes del CEIP Portal Nou, el joc Serps i Escales de l’aigua inspirat pels alumnes del CEIP Santa Gertrudis, un trivial de la quantitat d’aigua que plou a Eivissa, elaborat pel Lyceo Frances d’Eivissa, així com un esquema de la pluviometria a Eivissa del 2022 elaborat per CEIP Sant Jordi i altres materials fets per CEIP Labritja i CEIP Sant Antoni.

A més es va exposar la nostra campanya estival d’estalvi d’aigua “Enjoy the Island, Save Water” en col·laboració amb AQUALIA i es va repartir el conte “El curs de l’Aigua” editat per FACSA. La jornada va ser tot un èxit.

Comparteix